Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кой придружава пайнерките на турнето?

отпечатай новината

02.08.2010 16:20 | Видян 14516 пъти | Гласували 3

Кой придружава пайнерките на турнето?

Националното турне "Планета Дерби 2010" през юли и август събира феновете на поп-фолка на площадите в най-големите градове на България. Но наред с меломаните, на всеки концерт до звездите са и техните любими, роднини, приятели, та дори и наследници.

В Ботевград и Плевен до своята майка Анелия бе нейната щерка Ивон, доста пораснала и захитряла. Малката Ивон не се отделяше от Емилия и често се закачаше с Мария, а от време на време се включваше и в танците с Галена.

Марая, двегодишната дъщеря на Мария, с нетърпение очакваше турнето да стигне морето, където с татко посрещнаха мама.

В Ботевград до рожденика Константин бе неговата любима Надя, заедно с брат му Светослав и родителите му. Бела, годеницата на Илиян, също избра Ботевград, за да гледа мъжа на сърцето си как взривява публиката и обира овациите.

До Галена през повечето време е нейният Галин, но истинска радост за двамата във Велико Търново предизвика сина им Стефчо.

Да подкрепи своите колежки Андреа, Мария и Цветелина Янева, в Русе от Букурещ пристигна хит-мейкъра Кости Йонита. Той сподели, че с нетърпение е очаквал "Планета Дерби 2010" до акостира в крайдунавския град, за да види как се приемат неговите песни от публиката.

източник:lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !