Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Зара се облича в Кристиан Одижие и Ед Харди

отпечатай новината

02.08.2010 17:00 | Видян 7862 пъти

Зара се облича в Кристиан Одижие и Ед Харди

Звездата от Биг Брадър Зара, която се завърна за кратко в България, участва в уникална фотосесия на един от любимите си дизайнери Кристиян Одижие.

Фотосесията бе направена на 54 метровия ветроход „Хелена“ и се излъчи ексклузивно в култовото лайфстайл предаване „Поверително от...“ по Нова Телевизия.

Зара, която е модел на популярната агенция Експоуз Моделс, бе забелязана да пазарува хитовите дрехи на Одижие в  Слънчев бряг. Единствено магазините „GetMe” в Пловдив и Слънчев бряг са официален представител на марките на култовия дизайнер Кристиан Одижие в България. Явно престоят на Зара в Ню Йорк е допринесъл за израстването й като истинска звезда. Похвално е, че тя предпочита оргиналното и уникалното пред фалшивото и посредственото.

Само пред екипа на „Поверително от...“ тя сподели, че заминава за Френската ривиера, но ще направи всичко възможно да се върне до петък, 6 август, за да бъде част от мега ивента на Роял Бийч Мол (Royal Beach Mall)  в Слънчев бряг.

Събитието ще бъде уважено и от множество други вип гости. Те ще станат свидетели на едно нестандартно модно ревю, както и мейкинг на фотосесия, сет на живо на немският DJ Roxta и множество изненади. Водещ на хит събитието ще бъде чаровната Мис България 2007 Юлия Юревич.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !