Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

ИНИЦИАТИВАТА „ЖИВЕЙ АКТИВНО!” ГОСТУВА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ

отпечатай новината

03.08.2010 15:20 | Видян 2705 пъти

ИНИЦИАТИВАТА „ЖИВЕЙ АКТИВНО!” ГОСТУВА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ

Инициативата на Нестле България „ЖИВЕЙ АКТИВНО!” ще зарадва гостите на родното Черноморие, като им предостави възможност да прекарат един летен ден със спортни активности и балансирано хранене. В рамките на седмица, инициативата ще се проведе в 3 черноморски града. Живей Активно! започва на 10 август 2010 г. във Варна, след което ще посети Несебър на 12 август 2010 г. и ще завърши на 14 август 2010 г. в Приморско.

Активният ден на плажуващите ще започне в 08.30 часа със сутрешни упражнения за майки с деца, здравословна закуска и ще приключи с купонджийски уроци по хип-хоп и караоке вечер с участието на ДЕО и Лора Караджова. Всички желаещи да живеят активно ще си тръгнат с много награди от Нестле България. Тренировки и уроци по йога, тае бо, стречинг, латино танци и хип-хоп ще бъдат организирани в специално построена шатра на плажа, а волейболната легенда Евгени Иванов-Пушката и спортният коментатор Крум Савов ще очакват всички ентусиасти да се включат в турнира по плажен волейбол.

Хиляди фенове на здравословния начин на живот ще имат възможността да се раздвижат със спортни активности и да научат много интересни неща за балансираното хранене и движението от Нестле България. Заедно с водещия Део, за доброто настроение и добрата форма на участниците ще се погрижат и най-добрите инструктори и танцьори.
 
Задължителен елемент от здравословния ден на плажа ще са разнообразните балансирани храни и напитки. И докато родителите спортуват, малчуганите ще се забавляват в надуваемия замък, ще имат възможност да се включат в турнира по мини футбол и ще получат много награди от Нестле България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !