Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ерик със секси видео на G-точката

отпечатай новината

04.08.2010 12:20 | Видян 4666 пъти | Гласували 1

Ерик със секси видео на G-точката

Ерик зарадва почитателите си с горещо видео към актуалната си песен „G-точка”. Клипът към сингъла, който ще бъде включен в предстоящия албум на звездата на Diapason Records, се върти от днес в ефира на Фен ТВ.

Талантливият изпълнител за пореден път се довери за режисурата на Ненчо Касъмов. Този път за стайлинга Ерик заложи на собствения си вкус, подпомаган от Миро, който се погрижи и за прическите във видеото.

Сексапилната партньорка на Ерик в част от кадрите се казва Виктория и е професионална танцьорка. Атрактивната блондинка отдавна привлякла вниманието на певецът на Diapason Records с изявите си във варненски клубове и присъствието си по страниците на престижни мъжки издания. Затова, когато решили с екипа, че ще направят видео, което трябва да носи много еротика, певецът веднага се сетил за красавицата и я поканил да се снима в него.

Самият Ерик не крие, че е изключително доволен от крайния резултат. „Мисля, че стана много хубаво. Получи се много секси клип, без да е вулгарен. Носи точно толкова доза еротика, колкото трябва. Надявам се да допадне и на феновете. В крайна сметка те имат последната дума”, каза певецът.

Не пропускайте най-новото видео на Ерик „G-точка” само в ефира на Фен ТВ!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Ерик възпя G-точката

Няма коментари към тази новина !