Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Есил представи “Автограф” по “Планета HD”

отпечатай новината

04.08.2010 15:00 | Видян 9187 пъти

Есил представи “Автограф” по “Планета HD”

Есил Дюран провокира феновете на новата телевизия “Планета HD” с най-новото си видео към песента “Автограф”. Певицата с усмивка разкрива за подробнистите около заснемането на видеокплипа, което никак не е било лека задача.

Лентата е снимана край град Варна, в село Слънчево, а противно на името на селцето, времето не е било никак слънчево. Въпреки проливните дъждове и лошото време, екипът все пак успява да издебне слънчевите мигове и да ги запечата във видеото.

В “Автограф” Есил Дюран за първи път решава да влезе в милитари стилът, който доста добре пасва на темперамента й. Освен в с. Слънчево, част от кадрите за заснети и в луксозна вила край Златните пясъци, собстевонст на мастит бизнесмен.

След “Автограф”, изпълнителката възнамерява да се отдаде на заслужена почивка заедно със семейството си. Избраната дестинация от звездата на телевизия “Планета” е семейната вила край Камчия, където е тихо и спокойно. Дълги разходки по плажа, сладка леност на златистия пясък и бурни вечери е замислила певицата за своя семеен отдих.

Гледайте видеото ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !