Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Близо 5000 души танцуваха до сутринта с Richie Hawtin на откриването на SOLAR SUMMER FESTIVAL 2010

отпечатай новината

04.08.2010 17:00 | Видян 4102 пъти

Близо 5000 души танцуваха до сутринта с Richie Hawtin на откриването на  SOLAR SUMMER FESTIVAL 2010

С 4-часов сет техно величието Richie Hawtin откри тазгодишното издание на SOLAR SUMMER FESTIVAL. Близо 5000 фена на електронната музика изпълниха Cacao Beach и посрещнаха изгрева с неспирни танци. Като истински Мегатрон (сещате се за филма „Трансформърс”), прецизен до съвършенство Richie Hawtin нямаше грешен тон, да не говорим за парче в селекцията за сета си.

Така основателят на един от най-добрите лейбъли за електронна музика – Minus, оправда на 110 % очакванията на многобройните си фенове. Супер доволен от организаторите на фестивала и впечатлен от българска кухня и родната публика, Richie Hawtin обеща да се завърне скоро в България. Въпреки претрупания си график, голямата звезда прояви интерес към клубния живот в столицата и специално към Ялта

След грандиозното начало с Richie Hawtin, на 6-ти август българската публика ще посрещне легендата Fatboy Slim, който пристига специално за J&B Summer Party. Артистът, който покори всички световни класации с хитовете си “The Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You” е желан хедлайнер на всички фестивали, а първото му гостуване у нас ще е именно на SOLAR SUMMER FESTIVAL.

На следващият ден маратонът ще продължи в Bedroom Beach с любимецът на българската публика - Sandy Rivera. Всеки присъствал на негово парти добре знае, че раздаването е взаимно с горещи танци от страна на публиката и винаги разбиваща селекция от страна на Sandy. А поредното му гостуване у нас е заредено и с допълнителна емоция. Причината е новият албум на Sandy Rivera The Blackwiz Farm, който излезе в края на април тази година. Едва ли има нужда да споменем, че това e поредното изтънчено и майсторски завършено попадение на краля на мелодичния хаус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !