Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Депутатка се слага на Краси Балъков

отпечатай новината

08.08.2010 09:00 | Видян 4164 пъти

Депутатка се слага на Краси Балъков

Депутатка от Атака тръгна в атака с висока топка. 25-годишната Калина Крумова, която е една от най-привлекателните и желани дами на жълтите павета, напоследък се върти около футболната легенда Красимир Балъков. Шармантната брюнетка даже сензационно се появи в ложата на стадиона по време на първия мач на тренирания от героя от САЩ'94 Черноморец и тв камерите упорито я показваха да гледа с трепет към терена. Въпреки присъствието си, Калинка не можа да донесе късмет на Бала, който стартира с 0:0 срещу новака в А група Академик.

Край морето се говори, че палавата бургазлийка се възползвала от тегавите отношения между   някогашния символ на Щутгарт и германската му изгора – наследницата на Мерцедес Кати Фогел. 34-годишната баровка още не може да понесе решението на Краси да се върне в България, вместо да се занимава с футбол в родината на богатите й деди. Фрау Фогел не се трогнала нито от космическата заплата на възлюбения й от 25 000 евро, нито от лукса, в който той тъне на Черноморието.

Според информация на ухо за Супер 19' Балъков съвсем не бил балък и отговорил на трелите на Калина. Впрочем, депутатката отдавна си пада по футболно значими личности, като почти си ги колекционира в интимен лексикон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !