Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Цял куп блгарски и световни топ-модели ще участват на Summer fashion show

отпечатай новината

12.08.2010 14:00 | Видян 4924 пъти

Цял куп блгарски и световни топ-модели ще участват на Summer fashion show

След блестящият успех на Grand Fashion Weekend, който се проведе края на юни в Девин, идва ред на Summer Fashion Show Emerald. Модната вакханалия с пет световно-известни модни къщи ще се проведе край басейна на най-скъпия комплекс в България – Емералд на 19-ти август.

Моделите с най-секси тела вече са ангажиране за вечерта. Това са Мис България 2006 Галена Димова, която все повече медии наричат Тялото, Miss Sexy Summer 2010 Ваня Кирова, която привлича мъжките погледи с разкошната си татуировка на гърба, баскетболистката и носителка на титлата Miss Euromodel 2007 Елена Маркова, тв водещата от Нова тв Ива Атанасова, волейболистката и една от любимките на Сървайвър 4 Маргарита Амиджинова, момичетата от клипа на Милко Калайджиев “Ако те видят Златките” Катерина Йорданова и Сабина Ненчева.

Специално за събитието от Щатите ще долети шоколадовия супер-модел Анджела. Традиционна водеща ще е режисьорката и пи ар Нина Никол.

Събитието, организирано от ВИП Комюникейшън и  Emerald Beach Resort & SPA ще събере над 100 руски гости и бизнесмени, които вече наддават за куверти за гала-вечерта. Родният елит също няма да пропусне да порадва очи със скъпи марки и качествени модели. След приключване на дефилетата, ще бъде организиран и Fashion shopping с големи намаления.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !