Бела Хадид се появи полугола в Кан

Американският супермодел от палестинско-холандски...

Мечтата на Ас.Василев беше да стане...

Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо...

16 годишна любителка на предизвикателствата стана „Мис Туризъм Лято”

отпечатай новината

18.08.2010 10:20 | Видян 4151 пъти

16 годишна любителка на предизвикателствата стана „Мис Туризъм Лято”

16 годишната Емилия Димова от Асеновград се окичи с короната на Мис Туризъм България Лято на конкурса „Мис Лято” на „Елените”. Носителката на титлата е от Асеновград и учи в специализирана английска паралелка. Покровителстваната от Меркурий Близначка, която обича общуването и приятелствата, спечели продуцентката на конкурса Мария Донева-Цветкова с ярката си усмивка, която  не слезе от лицето й по време на цялото шоу. „Избрах Емилия, защото смятам, че това, което България трябва да показва на света, е усмихната красота” обяви тя при награждаването.

Конкурсът „Мис Лято” се провежда за пети път от светския лъв Евгени Минчев. Тази година той беше под патронажа на посланичката на ЮАР у нас, Шийла Камерър.  Журито включваше модния напоследък пластичен хирург Ангел Енчев, Мис България 2009 Антония Петрова, собственикът на „Олинеза” Александър Найденов, наследничката на Бентли, лейди Била, Анелия Петкова, собственичка на Bridal Fashion и много други ВИП личности от бг и английското общество.

Конкурсът под надслов „Ангели и перли” премина в пет тура, където момичетата излязоха първо пременени като ангели, а после и в дизайнерски облекла. Интересна подробност около събитието  бяха двата тура в официални облекла, където претендетките засияха във вечерни облекла от България и Холандия. Специален тур беше отделен и за скъпарски бижута от Англия. За доброто настроение на гостите се погрижиха Любо и фолк звездата Мария, която традиционно пя на диамантения си микрофон. Водещи бяха нашумялата тв актриса Елен Колева и Евгени Минчев, който показа на всички яркооранжевите си обувки от последната колекция на Вивиан, както и ярко чувство за хумор, с което забавляваше всички присъстващи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !