Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ирина Флорин: Българските мъже са комплексирани

отпечатай новината

15.11.2007 17:29 | Видян 4203 пъти | Гласували 1

Ирина Флорин: Българските мъже са комплексирани

Ирина Флорин подготвя ново парче. Певицата не е спряла да работи. Освен с музика, тя продължава да се занимава и с мода. Определя себе си като силна и независима жена. На този етап сериозна връзка не й трябва. Радва се на прекрасни отношения със сина си. За тези и други неща разказа самата тя специално за читателите на СЛАВА.

Ирина, защо изчезнахте от светлините на прожекторите?
Предстои ми да запиша нова песен. Но в последните няколко години съм много разочарована от неефективността на българските композитори. Няма нищо оригинално. Изкуството е в рецесия. Мнозина си мислят, че съм престанала да работя, а това изобщо не е вярно. Просто не искам да правя нещо, което не е достатъчно добро. А много ми се пее.
С кого работите?
Работя с група Остава. Разчитам и на Димитър Паскалев, който е страхотен композитор. Може да се обърна и към чужди автори. Ще се получат нещата.
Музиката явно остава на заден план след кариерата на дизайнер...
Да, работя и в тази насока. Подготвям концепцията за модно шоу през пролетта. Обещавам, че ще бъде оригинално и предизвикателно. Имам много планове. Не ми е скучно. Занимавам се със сина си. Той седи вкъщи пред компютъра, защото както и учителите, е в ефективна стачка. Цялата тази бъркотия е голямо изпитание..
Покрай многото ангажименти, остава ли време за детето?
Давам му вниманието, което сам изисква от мен. Нямам проблеми с него. Той се намира в интересна възраст (б.а. Георги е на 14 години). Не бих я нарекла трудна, защото ние сме големи приятели. Той е добро дете. Голямата му страст са компютрите. Опитвам се да го накарам да чете и книги. Занимавам го с чудесата на света. Обичаме да ходим на кино и на театър. Често пътуваме. Сега по Коледа ще отскочим до Лондон и до Париж.
Време за развлечения остава ли?
Ежедневието ми е изпълнено с куп полезни дейности. Ходя почти всеки ден на фитнес, а два пъти седмично ми правят масажи. Грижа се за себе си. През седмицата не мога да излизам вечер, защото винаги на другия ден имам важни срещи, но в събота и неделя разпускам. Ходя в Ялта, Червило, Ескейп. Или пък в някое приятно ресторанче, в което се чувствам добре. През уикенда гледам да се махам от София. Тук писва. 
Имате ли мъж до себе си?
Когато си известен, хората като че ли се притесняват да общуват с теб. Смятат те за недостъпен. А истината е, че и ние – тези, които ни показват по телевизията, сме също толкова раними, колкото останалите хора. Но съществува една голяма пропаст. Затова и си ходя сама навсякъде. Мъжко внимание не ми липсва. Много съм ухажвана. Звънят ми по телефона познати и непознати...Но сериозна връзка не искам. Приятели имам, те са част от живота ми, но вечер си лягам в моето легло. Може би не съм намерила човека. Доста съм капризна.
Какво мислите за българските мъже?
Те смятат, че трябва задължително да са богати, да издържат жената до себе си. Навъдиха се много дами с подобни изисквания и силният пол се уплаши, комплексира се. Като попаднат на жена, която нищо не иска от тях, защото е независима, не знаят какво да правят. И така се завърта един омагьосан кръг, от който изглежда няма изход.
Имате ли истински приятели?
Да. Такива, с които сме заедно от 15-20 години. С някои може да не се виждам и месеци, но знам, че мога да разчитам на тях. Случвало се е да ме предава приятел. Но аз приемам тези неща нормално, като част от живота.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !