Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марк О’Селски откри двойника на Милко Калайджиев

отпечатай новината

26.08.2010 11:00 | Видян 7090 пъти

Марк О’Селски откри двойника на Милко Калайджиев

В сряда, 25 август, гостът на Марк О’Селски влезе в студиото на „На инат” с тъмни очила и италиански акцент. Милко Калайджиев с мафиотския си вид провокира магарето да попита защо певецът е със слънчеви очила посред нощ. „Зачервени са ми очите от много пътувания” – отговори той.

Марк О’Селски изненада мустакатия певец със снимка на неговия двойник – Никола Тéсла. Това е най-продуктивният изобретател на XX век с над 700 световни патента. Най-голямото му откритие е променливият ток. „Поласкан съм от сравнението” – отговори с характерната си широка усмивка певецът. Водещият веднага си направи шега с ударението и нарече Милко Калайджиев не теслáта, а тéслата на попфолка.
Разговорът продължи с въпрос за острия нюх на Милко по отношение на откриването на талантливи, млади и новоизгряващи попфолк певици. Той разказа за първата си среща с Преслава и за консултацията, която е направил на Емилия, когато тя е „прохождала в бранша”.

Неизбежен беше и въпросът за слуховете, че Милко не е никакъв певец, че песните и клиповете му не струват и, че пее, само за да изпере парите на настоящата си половинка Маргарита, която е бивша митничарка. Видимо засегнат, певецът отговори, че ще предпочете да замълчи и да не отговаря на такива въпроси. „Мълчанието е злато, не съгласие”- затвори темата той.

Оказа се, че Милко Калайджиев не пие алкохол, не пуши и по жени не ходи. А Марк О’Селски го попита в характерния си стил кога ще му поникнат крила. „Надявам се да ме канонизират” – също се пошегува мустакатият славей от Свиленград.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !