Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Balkanika Music Television излъчва на живо Охрид фест 2010

отпечатай новината

26.08.2010 12:45 | Видян 12047 пъти

Balkanika Music Television излъчва на живо Охрид фест 2010

Започна международният фестивал “Охрид фест-Охридски трубадури 2010”. Balkanika Music Television излъчва на живо всички фестивални вечери – от 25 до 28 август от 21.30 часа. Началото бе дадено с “Вечерта на новите звезди”. Днес, 26 август, зрителите ще гледат претендентите за приз в раздел Фолклор. Следват “Поп вечер” и “Интернационална вечер”.

Силно българско участие бележи тази година фестивалът. Новосформираното трио Крум, Дебора и Кристиана ще представят песента “Буба лази” в “Интернационалната вечер” на 28 август. Тримата ще пристигнат ден по-рано в Охрид. “Някои от участниците в поп вечерта са мои добри познати, с които сме се засичали на различни фестивали и събития на Балканите и искам да изгледам представянето им на живо”, споделя Крум. На следващия ден заедно с Дебора и Кристиана ще направят генерална репетиция.

Крум вече има един приз от Охрид фест – Наградата на публиката през 2008 година. Тогава той представи песента “Модел на греха”, а на сцената показа бляскаво шоу заедно с балет “Магия”. Сред родните имена, отличавани на музикалния форум, са още Стефани, Теодора, Емануела, Дарко, Джина Стоева, Радостина Паньова и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !