Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Вероника изненадва с кулинарни изкушения

отпечатай новината

30.08.2010 14:20 | Видян 7230 пъти

Вероника изненадва с  кулинарни изкушения

Вероника винаги е признавала, че другата й голяма страст след музиката, това е кулинарията. Наскоро звездата на Diapason Records разкри, че именно тя стои зад кулинарния блог Ginger Cookies.

Изпълнителката на „Приемам комплименти” е запленена по готварството от съвсем малка. Когато била 2. или 3. клас, стартирала с експериментите в кухнята. Още първото нещо, което се опитала да направи, може да се нарече висш пилотаж в кулинарното майсторство – дърпана баница. Оттогава не е спирала да експериментира с приготовлението на различни ястия и признава, че това й носи огромно удоволствие.

Когато започва да развива блога си Ginger Cookies, първоначално решава да го прави анонимно и да не споменава името си. Причината е, че го прави за удоволствие, а не за да си прави реклама и PR. „Блогът ми е вид терапия за мен. Разтоварвам се от стреса, когато се затворя в моето царство – любимата ми кухня.”, признава Вероника. Когато обаче е поканена от авторка на друг кулинарен блог да разкаже за своя, разкрива кой стои зад всичко.

Сега атрактивната брюнетка замисля да открие и онлайн магазин, който да помага на всички любители на кулинарията да се снабдяват по-лесно с хранителни продукти и кухненски пособия.

Паралелно с  кулинарните си страсти Вероника работи и по новия си проект -„Последният ангел”. Парчето вече е записано и съвсем скоро ще се появи в радиоефира, а певицата обещава да бъде подкрепено и с атрактивен видеоклип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !