12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

"Денят е прекрасен" с нов сезон

отпечатай новината

31.08.2010 14:40 | Видян 4209 пъти

„ Денят е прекрасен” се завръща на екран на 1 септември, сряда точно в 10 сутринта в ефира на бТВ. Тогава зрителите ще разберат какво ще им предложи новият сезон на най-любимата телевизия – бТВ. Само в първото издание на „Денят е прекрасен” ще гостува едно от семействата на “Стъклен дом” Стефка Янорова и Краси Ранков, които ще ни подскажат малко от новите истории в сериалa. Каква е интригата в новия сезон на „Листопад” пък ще ни кажат главата на семейството Али Раза – Христо Узунов и актрисата, чийто глас пресъздава Неджля и Фикрет – Ирина Меранова. Най-любимото екранно семейство - Димитър Рачков и Мария Игнатова ще ви разкажат новините около старта на изцяло обновеното предаване „Господари на ефира”.

Утре Ива, Боги, Милена и Мавриков ще споделят със зрителите и най-забавните истории, които са им се случили през лятната ваканция.

Ива Дойчинова почива  „по пътят”, но не по Керуак, а семейно из Италия и Хърватия. Равносметката за Ива е 4000 километра с кола, с огромен багажник на покрива и 4 смеещи се и каращи се близки родственика из красотите на средновековните села и градове на Италия. Така за две седмици Ива успя хем да почива, хем да опознава и да насити всичките си сетива с красоти и удоволствия.  За Ива почивката никога не е достатъчна, но все пак  е запазила ентусиазъм за старта новия сезон на предаването, в който ще продължи да открива нови преживявания в своята рубрика „Дух и тяло”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !