В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Айдълът Иван закуска с уиски

отпечатай новината

03.04.2008 11:16 | Видян 6288 пъти | Гласували 1

Айдълът Иван закуска с уиски

Голямо “Джони” с кола и кафе закусва лошото момче на “Music Idol” Иван Ангелов, пише “Експрес”. Ритуала си талантът спази и вчера в лоби бара на хотел “Хумес”. Той беше настанен там след като го изгониха от дома на останалите айдъли “Феста Барсело”, защото слизал по гащи в ресторанта и втрещявал гостите и конкурентите си в шоуто. В новия си дом той отново не пропусна да си покаже номерата, демонстрирайки как може да си бръкне в пъпа на чакащите на рецепцията.

Малко след един на обяд айдъла слезе в кафенето, за да се види със свой познат. Рошав и очевидно току-що ставащ от сън, той пресуши първата си чаша за деня.

“Абе много пия, ама добре действа на гласа”, обясни той на приятеля си. След това се зачете във вестник, в който уж имало интервю с него.
“Измислици са това, не съм давал интервю, защото ще ме осъдят. Ма нека пишат”, заявил айтослията.

Предната вечер бил в известен пиано бар. “Пяхме с Тео и нали сме най-големите, веднага ни се лепнаха мадамите”, хилеше се новият идол на тийнейджърките.

Преди дни очевидно запознатият с максимата младеж, че лошата реклама е реклама, си пусна номера на GSM-а, както и скайп името в интернет. Оттогава му звънят нон-стоп разни фенки.

“Батерията ми постоянно пада, а сега вече звънят направо в стаята. Когато съм в заведение пък, сами идват при мен. Непрекъснато правя секс”, похвали се айдъла.

“Преди време ми правиха операция на тестисите, заради разширени вени, защото прекалявах с мастурбирането, но сега няма такава опасност”, издаде още той.

Персоналът на хотела също е впечатлен от внезапният успех на Иван с жените. Преди няколко вечери айдълът се прибрал с три девойки, които не оставили и капка съмнение, че отиват в стаята му за четворка белот. Служителите споделили, че до сега не са видели Иван с две еднакви жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !