Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лудешко предсватбено парти на Емануела в The Cotton Club

отпечатай новината

06.09.2010 12:20 | Видян 10834 пъти

Лудешко предсватбено парти на Емануела в The Cotton Club

На 8.09 (сряда) бъдещата булка Емануела ще спретне лудешко предсватбено парти в The Cotton Club! Звездата кани всички свои фенове, за да отпразнуват заедно годежа й с нейния любим Денис, превърнал се в топ новина през изминалия месец август. Перлата на “Ара Мюзик” ще представи на живо най-горещите си хитове, броени дни преди появата на новия й албум “Късам нерви”.

Почитателите на взривоопасната поп-фолк дива ще могат да се насладят както на неустоимия й сексапил и провокативни тоалети, така и на най-нашумелите й парчета "Нищо не знаеш", “Големите рога”, “Късам ти нервите”, “Всичко се връща”, “Мили мой, ангел мой”, “Катастрофа”. В звездната нощ в The Cotton Club ще звучи и последния сингъл на хитовата певица, дует с Румънеца и Енчев - “Данък любов”.

По време на своето участие в звездния клуб, Емануела обещава да не изневери на стила си и ще се качи на сцената, заредена с огромна доза провокация, емоции и съблазън. Очаква се Денис Касъмов също да се присъедини към купона с приятели, за да проследи отблизо изявата на своята половинка. Всички тръпнат в очакване дали красавицата ще обяви и датата на предстоящата сватба. На 8.09 феновете на красавицата с изумрудени очи ги очаква една наистина гореща и страстна нощ .

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !