Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Коцето кани 500 сватбари

отпечатай новината

06.09.2010 15:40 | Видян 10738 пъти | Гласували 1

Коцето кани 500 сватбари

500 гости ще вдигнат наздравици на 17-ти септември за сватбата на фолк певеца Константин и избраницата му Надя. За тържеството си влюбените са избрали ресторант "Санкт Петербург" в Пловдив. Но още не са подредили масите с гостите. "Не знам още кой къде ще седне", разказа развълнуван Коцето.

За свои кумове двойката е избрала приятелско семейство. На него Коцето и Надя се спрели, след като станало ясно, че бизнесменът Константин Динев и половинката му Емилия имат неотложни ангажименти. Въпреки това те ще се присъединят към тържеството.

Въпреки че искаха да запазят в тайна дали ще имат църковен брак, в крайна сметка Константин и Надя признаха пред "Стандарт", че ще си кажат "да" и пред Бог. Ритуалът обаче ще бъде в тесен приятелски кръг няколко дни след тържеството.

Сватбената церемония пък ще бъде в ритуална зала в София, която двойката ще се опита да запази в тайна от обективите на вестниците и телевизиите.

Коцето признава, че подготовката на сватбата върви с пълна сила. Младоженците вече са избрали халки - бяло злато с 9 бели диаманта за Надя и черни за Коцето. Преди дни бъдещата съпруга на фолк певеца избра и бижутата за най-важния ден в живота си от шикозно ювелирно ателие в столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !