Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

„Шоуто на Иван & Андрей” се възражда в деня на Съединението

отпечатай новината

06.09.2010 16:30 | Видян 4725 пъти

„Шоуто на Иван & Андрей” се възражда в деня на Съединението

„Шоуто на Иван & Андрей” се завръща в деня на Съединението 6-и септември. Предаването се възражда в ефира на Нова ТВ, всяка делнична вечер от 22:00 часа.

През този сезон шоуто ще заложи на постоянни новости в съдържанието. В страната, където ненормалното е норма, „Шоуто на Иван & Андрей” ще се опита да забавлява с нормални неща и добронамерен хумор, а не с маргиналите и отклоненията в обществото ни.

Домакините Иван & Андрей ще посрещат гостите си в по-уютно студио с обновен декор, а самите водещи, както и бенда ще ни впечатлят с нов по-оригинален стайлинг. Двете момчета от телевизионния тандем вече се чувстват пораснали. Ето защо за сериозните теми ще говорят сериозно. Това обаче съвсем не означава, че няма да има нови смешки и скечове. Професионално направената сатира без цензура, както и свежият актьорски състав ще влеят нова сила в цялостния образ на продукцията. Нови актьори ще се присъединят към вече любимите на зрителите образи Супер Бианка, Среброто, Боби Турбото и кандидатът за президент Сашо Дойнов. Екипът на шоуто ще търси интересни хора за гости като ще се ръководи от принципа, че „София не е България”. „Шоуто на Иван & Андрей” не иска да прилича на вариете и затова балет няма да има.

Продуцентите обещават изненади всеки месец, както и игри със зрителите, за да могат те самите да се чувстват част от шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !