Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Тридневен парти маратон за петото издание на SEEME!

отпечатай новината

07.09.2010 16:45 | Видян 3382 пъти

Тридневен парти маратон за петото издание на SEEME!

Не се шегуваме: Пригответе се за парти маратон!  SeeMe не е само сериозен бизнес, конференция и работа.  SeeMe има и своята забавна страна и ще ви предложи един страхотен парти уикенд. Всяка вечер от 16-ти до 18-ти септември на SeeMe ще бушуват  най-различни партита и различни стилове музика – за да задоволим всеки вкус.

Първата банда ще свири в пиано бар в Благоевград със специални гости от Канада - The Perms - алтернативен рок група. Ако пропуснете тoва парти – не се притеснявайте, все още имате шанс да чуете музиката на Канада: на 16-ти септември  в Парти център 4-ти км, където заедно с The Perms ще свири една от най-горещите български групи, Нова Генерация - всичко това, организирано от Jet Set. DJ Chaves ще се грижи за плавния преход между бандите. Освен това The Perms ще бъдат специални гости в Пловдив и Ботевград. Тяхното посещение стана възможно благодарение на Канадската асоциация за независима музика.

През нощта на 16-ти септември - в първия ден на конференцията ще загреете добре със специалното изпълнение на хаус дивата от Америка - Барбара Тъкър. Не пропускайте едно брилянтно изпълнение на вокален хаус в клуб Mascara.

Invitro Indipendent Music ще ви изненада с парти в клуб Lifehouse със артистите  МО, TREXX, B0B1 и ZEROUZER. И не само това - Invitro ще спретне още едно знаменито парти в ID Club със специалното участие на  Mo, DJ Smooke и Daniel Marekoff.

Еднo от най-новите и най-горещи места в София - Rock Café ще ви зарадва с много и разнообразна музика, като се започне на 16-ти септември с FREKY Styley Funkified подбор от Мартен.  В петък Радио Café ще ви представи една от водещите български поп звезди -  Галя, заедно с която ще свирят Боби Вълчев / пиано/, Росен Ватев / барабани / и Борис Таслев / бас /. И ако наистина обичате музика на живо, в събота Rock Cafe ще ви направи щастливи с една изгряваща звезда – Monyx / вокали, китара /, придружен от Мартин Стоянов / пиано / и Георги Марков / барабани /.

Ако предпочитате дневни партита на открито  - не пропукайте Заимовата градина, точно в деня на София  единствено и само благодарение на организаторите на партита HMSU, които не спират до тук. За тези, които искат да продължат с темпото на  DrumNBass стила, HMSU са подотвили голямо парти през цялата нощ в Парти център 4-ти км. 17-ти септември ще продължи в клуб Mascara със SeeMe парти награждаване на най-добрите в музикалната индустрия за региона.  Партито ще продължи цяла нощ със съвместен сет на Доминик Плаза /Барселона/ и Parham /Стокхолм/. Underground Society  организират специално парти в клуб Lifehouse на 17.09.2010 (петък) с двама от най-талантливите диджеи на България - Stein и George West. Te ще представят най-новата си музика и ще зарадват първите 50 гости, които ще получат подарък - уникален диск с микс създаден от Stein и George West. За любителите на нощни партита на открито - AIRDANCE: 2 ще ви подари двудневен фестивал (17-19 септември), с над 40 български и международни артисти, които ще свирят в различни стилове. Събитието ще се проведе в красивата местност Art House Витоша (къщата на композитора), в Природен парк Витоша.

Друго готино място в София за много готини хора – Culture Beat, ще бъде домакин на No Heads Music Weekend /17-ти и 18-ти септември /. И този път No Heads Booking се заема с отговорната задача
да провокира и задоволи музикалните търсения на всички, които изискват елитарен електронен звук. На 17-ти (петък) и 18-ти (събота) септември, като част от парти програмата на SeeMe 5, в Culture Beat ще се проведе `No Heads Music Weekend`. Първата нощ ще бъде изцяло поверена на българските артисти, подкрепяни от No Heads Booking - PolLa ще открие вечерта, следвана от Jean Deneuve. В разгара на събитието зад пулта ще се появят Bosha и Victor`s Mob за b2b сет, а отговорността по закриването (или не?) ще бъде поета от Lepton.
Съботната вечер ще се открои с чуждестранен гост – Julien Chaptal (FR), който понастоящем живее и работи в Холандия. Името му се свързва с издания за лейбълите 100% Pure, Intacto, Remote Area. Подкрепа от българска страна ще окаже Laylla Dane. За поредна година младата дама е номинирана на SeeMe Awards в категория best SEE female DJ.

За тези, които предпочитат по-интимна обстановка, задължително включете бар Urban в програмата си. Той се намира в сърцето на София  и на 17-ти и 18-ти септември  ще се грижи за вашето парти настроение  със специални гости  George Eve  и The DJ is Alien.

Една голяма изненада каца директно от Чикаго – Afro Acid Project, парти, което ще разтърси здраво Парти център Флоримонт с много специални гости DJ PIERRE (USA, AFRO ACID); ANGEL ALANIS (USA, AFRO ACID) и
SERGIO MEGA (KIEV, CTS/AFRO ACID). За доброто подгряване ще се погрижи добре познатия на българската публика Balthazar.

Ако не вярвате, че музиката може да спаси света, елате в Маскара в събота вечерта. Благотворително парти за всички, които мислят, че музиката може да промени света към добро. Nik Nikolov /България /, Bogdan  /Румъния / и Aleka /Гърция/ ще свирят  за вас през цялата нощ. И една много приятна благотворителна изява  по време на съботното парти: Елица и Стунджи  ще направят вашата нощ наистина супер.

Съботната изненада в парти център 4КМ: BALKAN SCIENTIST DUB PROJECT. Роден от срещата на традиционната балканска музика с класическия ямайски dub и неговите превъплъщения в измерението на електронния звук, експерименталния проект BALKAN SCIENTIST DUB PROJECT представя една иновативна, танцувална и вълнуваща музика, изпълнена на живо от виртуозни музиканти и диджеи с глобално съзнание. Това е звук, който е в състояние едновременно да ви накара да танцувате и да въздигне духа ви към зездите. Задължителна спирка в програмата на SEEME.

Последно, но не на последно място - Флоримонт парти център ще събере до най-доброто от транс музика със няколко страхотни имена: Веселин Тасев / BG /, Solarstone /Великобритания /, Temple One / Великобритания /, Ton TB /NL/ и Dennis Sheperd /DE /.

Всъщност това дори не е последното, защото се очаква още допълнения в парти програмата, за което ще ви държим в течение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !