Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Шефът на затворите „на топло” в студиото на Иван & Андрей

отпечатай новината

20.09.2010 12:00 | Видян 3712 пъти

Шефът на затворите „на топло” в студиото на Иван & Андрей

Началникът на Главна Дирекция „Изпълнения на наказанията” към Министерство на правосъдието – ген. Петър Василев, ще бъде гост в „Шоуто на Иван & Андрей” в понеделник вечер, 20-ти септември 2010 г..
Шефът на затворите в България – господин Василев, познава всички ВИП затворници в страната. Ето защо Иван & Андрей ще говорят с госта си за „неговите клиенти” - Алексей Петров, Митьо Очите и други знакови фигури.

Ген. Петър Василев е роден на 1-ви февруари 1951 г. През 1971 г. се дипломира в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Четири години по-късно започва работа в системата на затворите. Преминава през много служби и длъжности. Бил е зам.-началник на Софийския затвор, прокурор в Главна прокуратура, зам.-началник на Главното управление на местата за лишаване от свобода. От октомври 2001 г. е на сегашната си длъжност. Преди няколко месеца е произведен в звание „генерал”.  

В понеделник вечер супер акция ще има и Супер Бианка. Тя ще представи репортаж, който засне в Габрово от фестивала на традиционните занаяти в архитектурно – етнографски комплекс „Етър”!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !