Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Камен Воденичаров сменя Митко Цонев

отпечатай новината

22.09.2010 15:15 | Видян 4539 пъти

Камен Воденичаров сменя Митко Цонев

Камен Воденичаров се завръща в БНТ, но не за да прави ново „Ку-ку“, а като водещ на предаването „В неделя с...“, гласи прясната мълва в медийните среди.
Досегашният титуляр и водещ на неделното предаване Димитър Цонев остава в Националната телевизия, но само като продуцент на предаването.

Според запознати шоуто на Димитър Цонев остава в програмата на държавната медия, но с нов статут и с нов водещ. С такова становище се очаква да излезе току-що сформираният управителен съвет на медията по предложение на програмната директорка Севда Шишманова. Идеята е „В неделя с...” да влезе в новата програмна схема като копродукция между една от фирмите на самия Цонев „Доменика про” и държавната телевизия.

Пред „Монитор” неофициално от „Сан Стефано“ 29 потвърдиха за рокадата в шоуто на Митко Цонев. Официалното становище от „Връзки с обществеността” на Националната телевизия обаче бе доста кратко и лаконично: „Все още няма такова решение на управителния съвет на БНТ за промяна на предаването „В неделя с...".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !