Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Румина претърпя инцидент

отпечатай новината

27.09.2010 16:00 | Видян 4334 пъти

Румина претърпя инцидент

Изпълнителката на “Ара мюзик” - Румина решила да се прибере в родния си град Пловдив за уикенда, но почивката й била помрачена от пътен инцидент. Шофирайки по магистрала “Тракия”, тя изведнъж чула странен звук, идващ от предната част на колата, след който цялото стъкло било напръскано с масло. За кратко певицата изпаднала в паника, тъй като била съвсем сама, но успяла да овладее емоциите си, да отбие встрани и да звънне на приятеля си. Той обаче бил на стотици километри от нея и я посъветвал да повика пътна помощ.

Момчетата от екипа се появили бързо, натоварили колата и взели изпълнителката на “Пий една студена вода” да пътува с тях. Докато се придвижвали към Пловдив, й обяснили, че всъщност капачката на маслото е паднала, то се е разляло за секунди и двигателят е блокирал. Цял късмет било, че колата не се е запалила.
По време на разговора станало дума, че злощастният за Румина ден е празничен за едното от момчетата от пътната помощ. Певицата ги помолила да спрат за малко на една бензиностанция и купила бутилка уиски – за рожденика и за нейно здраве, понеже се утървала невредима от инцидента.

Но въпреки благополучния финал, когато й се налага да пътува из страната, блондинката вече се чувства спокойно, само ако на шофьорското място седи приятеля й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !