Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Румина претърпя инцидент

отпечатай новината

27.09.2010 16:00 | Видян 3999 пъти

Румина претърпя инцидент

Изпълнителката на “Ара мюзик” - Румина решила да се прибере в родния си град Пловдив за уикенда, но почивката й била помрачена от пътен инцидент. Шофирайки по магистрала “Тракия”, тя изведнъж чула странен звук, идващ от предната част на колата, след който цялото стъкло било напръскано с масло. За кратко певицата изпаднала в паника, тъй като била съвсем сама, но успяла да овладее емоциите си, да отбие встрани и да звънне на приятеля си. Той обаче бил на стотици километри от нея и я посъветвал да повика пътна помощ.

Момчетата от екипа се появили бързо, натоварили колата и взели изпълнителката на “Пий една студена вода” да пътува с тях. Докато се придвижвали към Пловдив, й обяснили, че всъщност капачката на маслото е паднала, то се е разляло за секунди и двигателят е блокирал. Цял късмет било, че колата не се е запалила.
По време на разговора станало дума, че злощастният за Румина ден е празничен за едното от момчетата от пътната помощ. Певицата ги помолила да спрат за малко на една бензиностанция и купила бутилка уиски – за рожденика и за нейно здраве, понеже се утървала невредима от инцидента.

Но въпреки благополучния финал, когато й се налага да пътува из страната, блондинката вече се чувства спокойно, само ако на шофьорското място седи приятеля й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !