Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Валя засне клип на нова песен

отпечатай новината

28.09.2010 10:00 | Видян 5998 пъти

Валя засне клип на нова песен

През изминалата седмица Валя засне видеоклип на една от двете ѝ нови песни. Парчето се казва „Знам”, но след като екипът на певицата пусна рефрен от песента на фен страницата ѝ във Facebook, неин почитател, който е журналист предложи заглавието „Зодия плейбой” и така песента ще остане с две заглавия.

Снимките на песента „Знам”/Зодия плейбой/ бяха направени около София, а партньор на русото изкушение е сексапилен мъж. Във видеото зрителите ще видят Валя в една нова, предизвикателна светлина. Клипът е в уестърн стил, а режисьор на лентата е Йордан Петков.
Феновете на певицата ще се наложи да почакат още няколко дни, докато  чуят и видят новия клип на тяхната любимка по телевизия Планета.

Междувременно Валя работи и по другата нова песен, която също е много ритмична и свежа. Музиката е поверена на талантлив български композитор, който публиката познава много добре.
Но новите неща не свършват до тук, съвсем скоро певицата ще изненада своите почитатели с нещо неочаквано. Всички ще я видят в едно ново амплоа, различно от музикалната кариера.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !