Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Славена дискутира по темата „България – страна на DJ-и и попфолк певици”

отпечатай новината

29.09.2010 16:20 | Видян 3166 пъти

Славена дискутира по темата „България – страна на DJ-и и попфолк певици”

Славена ще вземе отношение по темата „България – страна на DJ-и и попфолк певици” в ежеседмичната среща на безплатния клуб „PR Thursday”, организиран от M3 College, на 30.09 (четвъртък) от 18.30 ч. в сградата на колежа на ул.”20-ти април” №26.

Изпълнителката на Diapason Records, която всяка вечер пее в елитно столично заведение, ще разкаже за своите наблюдения върху това, дали DJ-те или попфолк феновете диктуват модата и налагат хитовете в най- популярния музикален жанр в България.

Също така певицата с най-пламенния глас ще обсъди с всички гости част от общественото мнение, че мястото на попфолк музиката е единствено в нощните заведения.

Каква е гледната точка на Славена по тези актуални в момента въпроси, разберете като се срещнете лично с нея на 30.09 (четвъртък) от 18.30 ч. в сградата на M3 College на ул. „20-ти април” №26, вход свободен.

PR Thursday е първият по рода си клуб по PR, маркетинг и медии, където всеки четвъртък гости от различни сфери дискутират по актуални за страната теми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !