Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Изневери и сълзи

отпечатай новината

29.09.2010 15:40 | Видян 3782 пъти

Изневери и сълзи

Кой разби сърцето на Златка Димитрова ще разберете в следващия епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”. За първи път зрителите на бТВ ще научат кой е бившият й приятел и защо тя е напуснала Гърция след петгодишна драматична връзка с него. Златка в момента очаква с нетърпение завръщането на любимия си Благой от Лас Вегас и ще го подкрепи в решаващ за кариерата му мач в НДК на 8 октомври. Дали тяхната романтична история продължава все още след слуховете за евентуална раздяла ще разберете в събота от 16ч. по бТВ.

Камерата на „Супернова медия”, продуцент на риалитито, надниква и зад кулисите на конкурса за Мис Туризъм. Там отново срещаме най-младата „звезда от кориците” 21 годишната Елеонора, която е една от любимките на Киро Скалата. Плейбоят е „редовен” зрител на конкурсите по красота и познава „отблизо” повечето участнички. Как се готви Ели и има ли кой да я подкрепя в поредната й изява, вижте във втори епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”.

Освен това ще пробягаме цели 10 км с Биляна Йотовска и ще разбирем защо е толкова важно да се спазва точен хранителен и тренировъчен режим – миската изяде цели 8 белтъка на закуска. Съпругът й Митко твърди, че дори едномесечното им бебе е на режим! Младото семейство не разчита на гледачки и баби за грижите за малката Никол и Биби и Митко си поделят отговорностите и редуват в смяната на памперсите.

Не толкова близо до дъщеря си, обаче е Марияна Маринова. Четиригодишната Йоана лежи в болница с двустранна пневмония, а красивата й майка трябва да тича по задачи по цял ден. Каква е философията на вице Мисис Вселена Марияна Маринова за възпитанието и отглеждането на детето и има ли значение за нея „хорското мнение”– в събота от 16ч. по бТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !