Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Стораро на една сцена с турската звезда Сердар Ортач

отпечатай новината

30.09.2010 12:40 | Видян 6067 пъти

Тони Стораро на една сцена с турската звезда Сердар Ортач

Тони Стораро ще пее заедно с един от най-популярните турски изпълнители – Сердар Ортач.  Зрелищният концерт ще се състои тази събота (02.09) от 20.00 часа на открита сцена пред казино Nymphes в Свиленград. Топпевецът на Diapason Records е подготвил атрактивно шоу, с което смята да зарадва многобройните си почитатели.

Големият Тони ще има възможност да застане до един от най-популярните изпълнители в Турция, който има редица успешни сингли и албуми, както и множество и престижни награди в кариерата си. В южната ни съседка Сердар Ортач се нарежда сред топимената в музикалната индустрия, а у нас видеоклиповете му, които се излъчват в ефира на Фен ТВ и Balkanika MTV, се радват на огромен интерес.

Организаторите преценили, че освен турския певец трябва да включат в грандиозния концерт и изпълнител от България. Единодушно се спрели на Човека-глас, който в последните години диктува модата в попфолк жанра с десетките си успешни хитове и неслучайно получава всички възможни отличия за Певец на годината. „Разбира се, че бях поласкан от поканата да застана на една сцена с изпълнител от ранга на Сердар Ортач. Той е изключително популярен не само в родината си, но и извън границите на Турция. Освен добър певец, той е известен и с това, че прави страхотно шоу. С голям интерес очаквам да видя представянето му.”, сподели изпълнителят на „Какво направи с мен”.

Веднага щом приел да се включи в концерта, Тони Стораро започнал усилена подготовка за изявата. Топизпълнителят на Diapason Records е изработил атрактивна програма, която ще включва негови хитове, а също така и песни на турски и гръцки. „Ще дам всичко от себе си, за да се представя перфектно.”, категоричен е Големият Тони. „Точно на такива мероприятия, трябва да докажем, че българските изпълнители по нищо не отстъпваме на нашите балкански колеги.”, допълва още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !