Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

ДесиСлава взе успешно теста на любовта

отпечатай новината

05.10.2010 11:00 | Видян 11016 пъти

ДесиСлава взе успешно теста на любовта

ДесиСлава и новото й откритие Nadia бяха гости на първото предаване от новия сезон на „В неделя с...”. Водещият Камен Воденичаров подложи ДесиСлава на тест за това какво би направила от любов.

Изпълнителката на „Искам те пак” отговори положително на въпросите, че би качила 17 килограма, както и би простила малки изневери в името на любовта. „Човек, когато обича, е склонен да прощава, но не ми се иска да прощавам такива неща. Човешко е да се греши, но не е желателно.” – откровеничеше ДесиСлава. Единственото, което няма да направи в името на любовта, е да се откаже от професията си на певица.

Камен Воденичаров накара талантливата блондинка да изпее нещо народно. Тя акапелно изпълни куплет от „Заблеяло ми агънце”. „Българският фолклор е необятен” – каза ДесиСлава. „Децата в училище трябва да имат възможност да изучават повече български флклор, защото не е редно в чужбина да знаят повече за нашата музика, отколкото у нас”. Деси бе трогната от комплимента на водещия, който не скри възхищението си към таланта й и нескромно я похвали че „Господ я е целунал”. Тя пък му върна жеста като му каза, че само заради него не е спала и идва направо от участие в Слънчев бряг, както и че би направила дует с него.

ДесиСлава сподели, че първото и единствено нещо, което би искала да промени в себе си, е да е по-организирана. И категорично заяви, че работи по въпроса и съвсем скоро ще е нов човек. С Жоро Матев бенд талантливата певица изпя на живо арията „Memory” от мюзикъла на Андрю Лойд Уебър „Котките”.

Първото предаване на „В неделя с...” беше и първото телевизионно интервю на питомката на ДесиСлава – 20 годишната варненка Nadia. Младата красавица е втората изпълнителка на продуцентската фирма на Деси – NewMusic Stars. Nadia представи на първото си парче Virtual Game и клипа към него. „Nadia е рядко съчетание на красота и талант. Надявам се да й помогна, защото тя заслужава и притежава всички качества, за да стане голяма певица” – похвали я продуцентката й ДесиСлава. Самата Nadia си пожела да е харесвана и поп музиката да успее в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !