ДЕНЯТ Е ПРЕКРАСЕН С НОВА ПОРЕДИЦА НА МИЛЕНА ИЛИЕВА „ ТИ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ЖИВОТА СИ! "

отпечатай новината

08.10.2010 16:00 | Видян 4535 пъти

ДЕНЯТ Е ПРЕКРАСЕН С НОВА ПОРЕДИЦА НА МИЛЕНА ИЛИЕВА  „ ТИ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ЖИВОТА СИ!

Усмихнатото синеоко лице на „Денят е прекрасен” Милена Илиева се захваща с амбициозен проект, чиято цел е да променя живота на хора. Поредицата със заглавие „Ти можеш да промениш живота си” е логично продължение и развитие на нейната рубрика „Ти можеш”. Тя ще се случва в рамките на сутрешното шоу, всяка сряда – денят в който се изявява Милена отскоро.  Концепцията за „Ти можеш да промениш живота си „ е авторска на водещата. Тя  я предложила на режисьорката на  Денят прекрасен  Милена Будинова, която веднага й дала път.

За разлика от много други риалити формати, които се фокусират върху външната промяна на човека, успешната и позитивна г-ца Илиева възнамерява да „заразява” със своя успех и вяра хора, които имат нужда от промяна на мисленето и живота си.

Първата й героиня е Елеонора от Пловдив, която сама потърсила помощта на Милена, чувайки нейна лекция в Пловдив на тема Как да успеем! Елеонора е едва на 21 години, но мечтите й са големи. Тя иска да отвори собствена школа, където да преподава английски на деца, иска й се и да бъде самостоятелна и да живее с приятеля си, но засега двамата не могат да си позволят.  

 Новата рубрика на „Денят е прекрасен” е създадена точно като за нея. Милена Илиева ще се заеме със случая – най-напред ще регистрират фирма на Елеонора, после ще създадат сайт  и т.н  , целия процес естествено ще бъде филмиран. Зрителите ще видят промяната в живота на Ели в няколко епизода. После идва ред на .. следващия българин/българка на когото Милена Илиева ще опита да помогне.

Ентусиазмът и позитивното мислене на младата водеща / която се занимава и с куп други неща – възстановяна родното си село, изграждайки пекарна, училище, стадион и др,  подготвя ново и различно списание, чете лекции в Българи я и света, отглежда 2те си деца/ са абсолютно заразителни не само за близките и колегите й, но и за зрителите, които звънят в предаването, пишат писма и споделят, че са вдъхновени от нейното кредо „Ти можеш”!
Тази сряда  - 13 октомври – ще видим 1то издание на новата поредица в  „Денят е прекрасен” по бТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !