Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR СЕ ОТПРАВИ КЪМ СОФИЯ

отпечатай новината

11.10.2010 16:00 | Видян 4958 пъти

COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR СЕ ОТПРАВИ КЪМ СОФИЯ


На огромна подкрепа и невероятно внимание се радваше турнето COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR организирано от Coca-Cola и радио и телевизия The Voice във всички градове, които посети до момента.

Бургас направо скри топката на звездния отбор на COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR с невероятно топлото отношение и оглушителните аплодисменти, с които посрещаше всеки един артист на сцената. Многобройната публика на Централния площад на града буквално избухваше в мощен рев на всяко изпълнение.

Стара Загора показа невероятна устойчивост и готовност за парти след като при почти нулеви температури препълни площада пред Общината и се разтанцува до пълно разгорещяване. Публиката така се подпали от зареждащите изпълнения на Тома и групата му, айдълките Нора и Маги, Ghetto productions и Жени Джамбазова,  Touch Down, SkilleR и Sleepwalking Crew,  Deep Zone, Лора и Goodslav, чаровните водещи на телевизия The Voice Диди и Играта, както и денс кралицата Андреа Баника, че изконсумира цялото количество свежа Coca-Cola, което се раздаваше от специалните промо екипи.

Пловдив беше сериозно амбициран да застане начело в ранглистата за най-масово участие в караокето на открито и се изяви с над 10 000 ентусиазирани певци. Докъдето поглед стигаше Централният площад на града беше залят от море от хора, готови да пеят и да станат звезди във видеоклипа на COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR с изпълнението си на песента “Аз и Ти”.

Вчера горещата точка на тура пък се наричаше площад Георги Измирлиев в центъра на Благоевград. С повишаването на температурата на възуха през последните дни се повишаваше и градуса на настроението, докато се стигне до пълен екстаз на благоевградските фенове, които бяха толкова настойчиви, че качиха два пъти на сцената любимците си Skiller и Sleepwalkingz Crew. В Благоевград на сцената на Coca-Cola и The Voice се изявиха и фаворитите на местната  хип-хоп култура Protest. Те са участници в конкурса на Coca-Cola за училищна банда преди две години и бяха извикани да се присъединят към изпълнението на Ghetto Productions.


Над 350 супер щастливци в градовете от турнето успяха да се уредят с пропуск за специалната зона на звездите, където се снимаха с някои от най-свежите бг музикални изпълнители. Те имаха и шанса да си направят самостоятелна снимка с Андрееа Баника и да получат от нея подарък диск с компилацията The Voice Party Hits с личен автограф от звездата. Навсякъде присъствието на тайните агенти на Coca-Cola предизвикваше небивал интерес и активност от страна на публиката. В момента, в който таен агент биваше разконспириран към него се протягаха десетки ръце, за да получат печат за най-интересното място – зоната на звездите.

Специалната изненада за софийската публика тази вечер (11.10.2010г) е и участието на Митко Кърнев и Дидо от D2 в караоке изпълнението на песента им „Аз и Ти”. Всяко изпълнение на тази песен във всеки град е филмирано и ще влезе в специалния видеоклип, който Coca-Cola ще подари на своите фенове, а телевизия The Voice ще излъчва в ефира си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !