Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Холивуд иска Елен Колева

отпечатай новината

08.04.2008 12:07 | Видян 12893 пъти | Гласували 1

Холивуд иска Елен Колева

От  Холивуд са проявили интерес към българската актриса Елен Колева, пише “Експрес”. Това се случило след прожекцията на лентата “Шивачки”- филм, с който беше открит фестивалът на българското кино в Ню Йорк миналата седмица. Елен е сред главните героини в лентата и стана най-добрата актриса на България за миналата година.

“Неудобно ми е да говоря за себе си, но съм много щастлива, че американски продуценти проявиха интерес  към моя милост и не само към мен, но и към филма “Шивачките”. Безкрайно съм благодарна на режисьора Людмил Тодоров за тази роля. Повечето от зрителите на филма в Ню Йорк бяха чужденци и имаше много аплодисменти след финалните надписи. С удоволствие бих се снимала в чужд филм, но мястото ми като актриса е в България”, разказа Елен и допълни, че когато нещо се прави с любов и всеотдайност, то винаги има успех.

Освен Елен Колева в Ню Йорк е и още една от актрисите в “Шивачките”  - Виолета Марковска. Сред специалните гости на фестивала на българското кино са и Иглика Трифонова, Рангел Вълчанов, Теди Москов, Мая Новоселска, Йоана Буковска, Нона Йотова и Ани Вълчанова.

Фестивалът на българското кино ще представи и филмите “Проблемът с комарите и други истории” на Андрей Паунов и два филма на Рангел Вълчанов – “А сега накъде?”, сниман преди 25 години,  и “А днес накъде?”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !