Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

„Мелпомена” обикаля страната с луксозен парти бус

отпечатай новината

13.10.2010 14:40 | Видян 3363 пъти

„Мелпомена” обикаля страната с луксозен парти бус

Актьорите от театрална формация „Мелпомена” ще пътуват с луксозен парти бус за всички свои представленията в провинцията. Лъскавото возило е от няколко дни в България и наподобява рейсовете от турнетата на големите рок звезди. Кожени сапарета, плазми, мощни тонколони, баня, мини бар и хладилник са някои от екстрите в него. Митко Рачков, Любо Нейков, Деси Бакърджиева, Светлана и Христо Бонин бяха първите, които се възползваха от комфорта на автобуса.

В понеделник актьорите откриха новия театрален сезон с комедията „Вражалец”, която представиха пред новозагорска публика по покана на кмета Николай Грозев. Гостуването на трупата се превърна в истински празник за жителите на града, а веднага след представлението градоначалникът даде вечеря в чест на „Мелпомена”. Културното събитие е част от празненствата по повод Деня на Нова Загора, който общината всяка година отбелязва на 14 октомври – Петковден.

Идеята за парти буса отново е на директора на частния театър – Светлин Стоилов, който не пести средства за удобството на актьорите. Днес на сцената на „Сълза и смях” се играе „Вражалец”, а на 23 октомври е премиерата на постановката „Големанов” /реж. Георги Стоилов/ за столичната публика. „Големанов” /по пиесата на Ст. Л. Костов/ ще могат да видят и варненци на 29 октомври в театър „Балгаран”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !