Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Българският топ модел Силвия Димитрова и Astella Atelier заснемат фотосесия на световно ниво

отпечатай новината

13.10.2010 17:20 | Видян 8836 пъти

Българският топ модел Силвия Димитрова и Astella Atelier заснемат фотосесия на световно ниво

Изключителната фотосесия е за новия фешън каталог на Astella по случай 5-годишнината на компанията и представя най-актуалните тенденции за предстоящия моден сезон и визията на марката за модерната жена – красива и бляскава, но много устремена, потопена в забързания делник, силна и независима.

В новия каталог ще бъдат застъпени решения за всеки миг от деня на ефектната лейди на 2011-та – наред с пищните и фриволни, богато драпирани вечерни и коктейлни рокли, характерни за Astella, ще бъдат представени ефектни панталони с висока талия, копринени туники и ризи, прозрачни шлифери, екстравагантни палта. В креативната фотосесия аксесоарите също са на фокус, за да се постигне ефектното внушение на цялостната визия.

Стилистите на Astella избират с дни подходящи дизайн на бижутата, внушителен брой обувки, ботуши и чанти на италианската марка Casadei, и очилата на Kwiat. Всяка визия от каталога има свой собствен сет аксесоари. Рамките на очилата често си кореспондират с използваните бижута, а преливането на цветове при стъклата елегантно репликира на преливащите се нюанси в облеклата. Синергията между марките е забележителна, несъмнено плод на професионализма и отдадеността в работата, характерни само за най-добрите.

В ролята на съвременната стилна дама се превъплъщава супермоделът Силвия Димитрова. Топмоделът на Ивет Фешън е едно от най-успешните ни момичета зад граница. Високата 1.76 брюнетка с перфектна визия и идеални мерки, която от доста време се разкъсва между ангажиментите си в Лондон, Париж, Милано  и Ню Йорк, е снимала световна кампания за Wolford, за най-скъпите диаманти на  Dе Beers, за Triumph, Agent Provocateur, Pierre Cardin. Силвия се появява на кориците на испанския и руския Vogue.

Свежото и лице и красивата и коса са оценени от Wella – тя снима кампания за марката преди броени месеци. Решена да заснеме безкомпромисна фотосесия на световно ниво, креативният директор на Astella Atelier Аля Милушева спира избора си на красавицата, защото Силвия има много лица, може да се преобразява и притежава невероятен заряд и динамика пред обектива. Целта е да се покаже съвременната, модерна лейди, такава каквато е в реалният живот, естествена и неповторимо сексапилна и желана.

Усещането за дискретен лукс и безапелационна увереност в ежедневния ритъм е подсилено от съвършения стайлинг за грим и коса, дело на Слав за Max Factor. Динамичните, креативни и изпипващи всеки детайл студио Wings улавят този елемент и го пресъздават в поредица от зашеметяващи кадри. В каталога на Astella Силвия сменя над 40 визии, които представят цялостни решения за стил и красота. Всички заснети тоалети и аксесоари вече се предлагат в бутика и шоурума на марката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !