Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

NOKAUT, DRS И СПЕНС ПОДГРЯВАТ PUBLIC ENEMY В СОФИЯ!

отпечатай новината

15.10.2010 14:00 | Видян 2758 пъти

NOKAUT, DRS И СПЕНС ПОДГРЯВАТ PUBLIC ENEMY В СОФИЯ!

Преди броени часове мениджмънтът на PUBLIC ENEMY оповести имената на българските групи, с които ще излязат на една сцена в София.  Две са формациите, които ще открият едно от най-значимите хип-хоп събития в концертната история на България.

Събрани отново под общ акт, след дълга пауза, публиката ще може да види сета на NOKAUT & DRS (доскоро DRS+) - едни от най-установените и безкомпромисни ъндърграунд хип-хоп изпълнители, запазили в стила си олдскуул влиянията и тежкия саунд.

Вторият изпълнител също е добре познат и безспорно се нарежда високо сред най-големите имена в българския рап. Става въпрос за СПЕНС. Специално на шоуто на Public Enemy, той ще представи новия си проект с включването на музиканти на живо, събрани в истинска банда. Подобни формации са рядко срещани в хип-хопа, а у нас - на практика - за момента не съществува подобен аналог.

Двете групи ще си поделят един час точно преди хедлайнера. Ndoe, Mitaka, Gaza и Gaidata отново заедно и Спенс (+ band) -  непосредствено преди едни от най-големите - PUBLIC ENEMY!

Както вече е ясно, PUBLIC ENEMY пристигат за първи път в България за концерт на 27-ми октомври в столичната зала Христо Ботев. Инициативата е на Строежа и се осъществява с подкрепата на Туборг!

Билетите за концерта се разпространяват екслузивно в партньорската мрежа на Ticketstream.bg - Офис 1, М-тел, Техномаркет, Мултирама, Ориндж, На Тъмно, Fonex, както и на място в клуб Строежа! Цената им е 40 лв., а след 21-ви октомври става 45!

източник:stroeja.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !