Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Деян Икебаната призна: "Гаджето ми е преподавател по рисуване"

отпечатай новината

15.10.2010 15:20 | Видян 6267 пъти

Деян Икебаната призна:

Деян Неделчев е известен с това, че не споделя в медиите нищо за половинката си. За Марк О’Селски обаче той направи изключение в четвъртък, когато за пръв път каза, че интимният му партньор, с когото имат връзка от 3 години и половина, е преподавател по рисуване. Двамата много се обичат и живеят заедно на Канарските острови, по-точно на остров Ланцароте, но партньорът му не желае да разкрива изцяло самоличността си. „За мен няма значение кой с кого си ляга, важното е да си готин човек и да не пречиш на другите” – заяви Деян.

Певецът бе на гости в предаването „На инат” по ТВ7 на 14 октомври и специално за Марк запя част от съвсем новото си парче „Дъртакът”, което още дори не е представил. Вероятно песента ще последва примера на първите му две парчета и ще се превърне в следващия денс хит. Текстът е негово дело, а за идеята му вина има неговата добра приятелка - джаз певицата и пианистка Екатерина Михайлова.

Неделчев призна, че ‘икебаната’ и ‘съчките’ не са му донесли пари, защото хората ги слушат предимно в интернет. „За съжаление никой досега не ме е поканил на нито едно участие в България, колкото и смешно да ти се струва” – сподели той и допълни, че знае за всичките групи във фейсбук, където искат да му помогнат да спре да пее, да го застрелят, линчуват или да го пратят в лудница, но има и хора, които го обичат. „Тези, които се подиграват с мен, не ме разбират изобщо. Аз съм много весел човек, обичам да си правя кефа и да забавлявам хората. Точно защото съм весел, много хора обичат да ме гледат, имат нужда от нещо весело”.

В Консерваторията също не го приели, защото пеел и танцувал различно. „Въпреки това имам доста реализирани хитове, които в миналото се въртяха по класациите, песни на Тончо Русев и Морис Аладжем, за които младите сега дори и не предполагат. Те не знаят, че аз не съм тръгнал в музиката от вчера. Друг е въпросът, че винаги съм се чувствал неоценен по достойнство, винаги бях по-назад и все ме сравняваха с Георги Христов, с Орлин Горанов, с Васил Найденов, а пък аз си бях просто Деян Неделчев и това е.

Деян бе довел със себе си и носителката на „Златния Орфей” от 1977г. - певицата Ани Върбанова, която доста години беше в чужбина. Заедно те изпълниха дуета си „На кредит”, за който имат предложение да го запишат и на италиански език. Музиката е на Деян Неделчев, а текстът е на поетесата Маргарита Петкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !