Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Сантра – звезден репортер на Нова ТВ

отпечатай новината

15.10.2010 17:00 | Видян 8702 пъти

Сантра – звезден репортер на Нова ТВ

Сантра - звездата от „Байлндо – сцена на мечтите”, е новият звезден репортер на „Календар”. В шоуто, което сбъдва мечти, певицата партнира на 16-годишния Николай Дойчев от Добрич, чието съкровено желание е да осигури лечение на майка си, която се бори с рака.

Репортажите на Сантра ще гледаме от 18 октомври в централната новинарска емисия на Нова ТВ. Може би, неслучайно, темите, по които певицата ще работи, напомнят известни песни.

Понеделник, 18 октомври – Софийски кестени...
Еколози и природолюбители алармират, че символът на София -  кестените, е на път да изчезне. Почти всички дървета са заразени от паразит, наречен листоминиращ молец, който с времето унищожава короните им. По този начин дърветата не могат да филтрират въздуха от изгорелите газове на автомобилите.

Лечението, от което се нуждаят кестените е много просто – опадалите през есента листа трябва да се съберат и унищожават. По този начин заедно с изсъхналата шума ще бъдат премахнати и вредителите. Сантра ще се опита да разбере повече за борбата за спасяването на белите дробове на милионния град.

Вторник, 19 октомври – Циганско лято или златна есен...
В разгара на есента живакът в термометрите прогресивно спада, а всеки от нас започва с умиление да си спомня отминалите топли дни. Все по-обичайна гледка стават струпаните хора пред щандовете за отоплителни уреди. Какво трябва да знаем, за да изберем подходящ и енергоспестяващ  уред в сезона, когато все още е рано да правим сметка на парното.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !