Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Емануела снима с приятели

отпечатай новината

08.04.2008 18:31 | Видян 23488 пъти | Гласували 6

Емануела снима с приятели

Новото видео на чаровницата Емануела започва със снимки в столичния ресторант „Барбадос”. Тя влиза в заведението в компанията на своя приятелка и забелязва на съседната маса симпатичен мъж. Тайнственият господин е заедно със съпругата си, но провокативната Емануела си позволява да изпрати телефонния си номер чрез сервитьорката. Едва ли някой мъж може да устои на настоичивите очи на изпълнителката и скоро тя е потърсена. Започва романтична любовна история, през която певицата получава много подаръци- дори кола и апартамент. Мъжът, когото си е избрала хубавицата, не може да бъде верен на една жена и скоро любовта му се изпарява. Той си иска обратно всички скъпи подаръци, но отговора на Емануела е:  „От сълзите стават ли пари- тях ти връщам!
Идеята за страхотното видео е дело на самата Емануела. Тя сподели, че не е преживявала такава любовна история, а се е вдъхновила от текста на песента.
В новия клип участват много от приятелите на звездата начело с нейната сестра- Силвия, която играе приятелка на Митьо Крика, а пък Нина Николова (жената на Митко) е мамената съпруга на любимия на Емануела. Родните вестници побързаха да „разтръбят”, че Митьо и Нина се развеждат…но това е само за клипа на красавицата. Главният герой на клипа е близък приятел на изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !