Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Любен Дилов-син представи книгата си „FaceБуки“ на читатели и приятели

отпечатай новината

18.10.2010 18:00 | Видян 4455 пъти

Любен Дилов-син представи книгата си „FaceБуки“ на читатели и приятели

Вчера, 14 октомври, книжарница „Пингвините“ се оказа тясна за почитателите на Любен Дилов-син. Поводът за срещата бе излизането на новата му книга „FaceБуки“ от издателство „Ентусиаст“.

Около 30 минути преди официално обявения час, почитателите на Дилов вече бяха сформирали внушаваща опашка пред вратите на книжарницата в подлеза на Ректората. Тя стана двойно по-голяма, когато дойде време за автографи след кратката официална част.

Специално за присъстващите Любен Дилов-син прочете любимите си постинги от книгата. Тя излезе в деня на официалната премиера. Авторът определи „FaceБуки“ като свой емоционално-присмехулен и често скандален фейсбук дневник. „Всъщност не знам дали това е моят живот... Но факт е, че често настроението, което съм се опитал да предизвикам с един постинг, ме настига със същата съдбовност, която преследва онзи стар абориген от притчата... Нему подарили нов бумеранг и той три пъти губел съзнание, опитвайки да си изхвърли стария“, сподели Дилов на гостите.

По време на събитието Дилов дойде с най-специалната си риза. „Освен, че е много специална за мен, тази риза е християндемократическа. Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си, но моята е просто с двойна яка и заблуждава, че са две“, развесели присъстващите авторът. Любен Дилов-син е с тази риза и на снимките от специалната фотосесия на Венета Тилева, направена за книгата.

Срещата с читатели се сля със срещата с приятели, която се проведе малко по-късно в клуб „Ялта“. Сред официалните гости на партито бяха: Чавдар Чернев-Генерала, издателят на QM Media Кристияна Великова, Янчо Таков, депутатът Ваньо Шарков, спортният журналист Радослав Янкулов, водещата на сутрешния блок на БНТ Александра Гюзелева, журналистът Иван Бакалов, Евгени Минчев, Деси Тенекеджиева, певицата Светла Иванова, Мис България Свят 2001 - Таня Карабелова, актрисата Теодора Духовникова и много други известни личности, приятели и почитатели на Дилов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !