Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Галена работи с нови автори

отпечатай новината

21.10.2010 11:20 | Видян 6441 пъти | Гласували 1

Галена работи с нови автори

Галена разкри в интервю за радио "Сигнал плюс" върху какви музикални проекти работи в момента. Макар че до броени дни излизат два нови видеоклипа и песента на триото, хитовата певица е наясно и с още 4-5 песни.

"Имам още 4-5 проекта, по които се работи, въпреки че в момента пускам песни. Много са различни, защото работя с други автори. Сега работя по песен с Калин и Тина - балада, която ще излезе може би след "Аларма"-та, към средата на ноември. Балада, която искам да е много разтърсваща, да не е за дискотеките, а просто за себе си, за хората, които имат нужда да слушат балади. Това е песен дори за имидж. Аз обичам да казвам "за душевен оргазъм". Просто ми се пее балада в момента" - споделя на Галена и допълва още:

"След това имам още една песен с Цецо. По принцип искам да го запазя в тайна, но работя по песен и с Кости. Работя и с един композитор албанец. Просто има много нови автори в моя репертоар и се събират различни песни".

Галена обясни пред слушателите на "Сигнал плюс", че има желание да превърне в традиция пускането на музикален албум през месец май:

"Всички знаем песните на Кости. Нов автор се включва и в моя репертоар, Калин и Цеци вече са се доказали неведнъж, като хитмейкъри. Просто не клиповете са важни, а песните. Като има песни ще има и клипове, и DVD-та. Но така както върви, не ново DVD, а нов албум ще има Май месец... Може би ще стане традиция, аз през май месец да си изкарвам албумите".

"Имам и още една нова песен със Спас просто има толкова много време, така или иначе" - разкрива още певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !