Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Тази вечер - Hairspray party

отпечатай новината

21.10.2010 18:00 | Видян 2422 пъти | Гласували 1

Тази вечер - Hairspray party

Станимира Янакиева и Вяра Бориславова са двете движещи сили зад българското явление SV Fashion Studio - модно студио, което през последната година реализира поредица от стилни модни събития и парти проекти.

Tази вечер те ви придизвикват да забравите есенната депресия и мрачното време навън и да стратирате уйкенда с блясък в Mascara. HAIRSPRAY e нощна авантюра или перфектната причина в четвъртък вечер да дадете пълна свобода на въображението и косата си.

Точно така, чакаме ви в Mascara с най-щурите, екстравагантни и отвъд нормите коси. Eлегантната обстановка на елитният столичен клуб и музикалният съпровод на прекрасната MarriDessi са идеалните основи за специалната концепция на SV да подчинят една идея на музика, мода и декор.

Едва ли можете да си представите HAIRSPRAY парти без професионалистите в жанра - топ коафьорите на АRLET ще направят демонстрации на живо, а най-смелите и интересни прически сред публиката ще получат награди от MATRIX.

Kоса без грим не може - в специален кът един от най-добрите fashion гримьори у нас, работил за водещите модни списания в България и в чужбина Станислав Анастасов - Слав ще представи най-новите тенденции на MAX FAКTOR.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !