Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Балет „Тодес” пак бие всички рекорди

отпечатай новината

22.10.2010 09:40 | Видян 2835 пъти

Балет „Тодес” пак бие всички рекорди

Рускотo чудо на модерния балет  - „Тодес”, отново доказа класа от световна величина. От мениджърската агенция на балета отчитат рекордна посещаемост на концертите, представящи новата им програма. Интересът към изцяло новото шоу е толкова голям, че се налага танцьорите да изнасят по два концерта в един и същи ден, за да могат всички желаещи да се докоснат до изкуството им. Залите, събиращи хиляди хора, се късат по шевовете, а възторгът от видяното е огромен.

Интересен факт е и признателността на семейството на Майкъл Джаксън към “Тодес”. По повод един от концертите на балета в Съединените Щати, лично сестрата на Майкъл – Латоя Джаксън изпраща поздравително писмо, в което споделя благодарността на семейството си. Микс от танци върху песни на Майкъл е един от главните акценти в новата програма на балета. За солистите на “Тодес” работата с краля на поп музиката е едно от най-вдъхновяващите преживявания и именно по този повод те решават да поставят танц, посветен на него.

Концертът им ще се състои на 26 декември от 20 часа в Зала 1 на НДК в София и ще премине под шапката на Новогодишният музикален фестивал. Ден по-късно, на 27 декември, “Тодес” ще зарадват и феновете си във Варна, отново от 20 часа в Конгерсната зала на ДКС.

Билети: на касите на НДК, ДКС – Варна, както и в разпространителската мрежа на “Eventim”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !