Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мария Илиева в "Търси се..."

отпечатай новината

12.04.2008 09:00 | Видян 11719 пъти | Гласували 2

Мария Илиева в

Една от най-обаятелните български певици - Мария Илиева - ще бъде гост в токшоуто на bTV„Търси се...” тази събота, 12 април, от 11.00 часа. Водещите Меги и Нели остават верни на традицията и отново са пълни с изненади за гостенката си. Мария ще види едно от първите си гаджета, съученик от математическата гимназия. Той ще разкаже за трепетите около първата им целувка и как са се развили отношенията им през годините. Сред големите приятелства на чаровната певица са нейните колеги Графа, Любо и Жоро от група „Кафе”, които ще споделят по какво познават кога тя е влюбена.

За първи път зрителите на „Търси се” ще опознаят семейството на Мария Илиева. Майка й Ваня Монева, която е хоров диригент, ще сподели, че първата мечта на певицата е била да стане... хирург. Именно с помощта на първия си скалпел Мария ще моделира в студиото жаба от пластелин. Малцина знаят, че певицата израства без баща си, който напуска семейството, когато тя е едва 3 годишна. Само в предаването ще стане ясно какви са отношенията между двамата в момента.

Една от най-големите изненади идва от Велико Търново. Именно там екипът на „Търси се...”  откри любимата баба на Мария - Грозданка, както и първата й учителка по пиано. Какъв музикален подарък на испански ще поднесе певицата на баба си – ще стане ясно тази събота в „Търси се…” по bTV.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !