Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Public Enemy тази сряда зала Христо Ботев

отпечатай новината

25.10.2010 15:20 | Видян 2336 пъти

Public Enemy тази сряда зала Христо Ботев

Public Enemy - една от най-влиятелните и легендарни групи в историята на хип-хоп музиката - ще пристигне за първи път в България за концерт на 27-ми октомври!

Олдскуул рапърите ще гостуват у нас по покана на Строежа. Събитието ще се състои в столичната зала Христо Ботев! Билетите ще бъдат на разположение от 6 септември (Понеделник) в мрежата на Ticketstream.bg - вериги магазини Офис 1, Техномаркет, Мултирама, На Тъмно, М-тел, Домо, както и на място в клуб Строежа. Цената им на предварителна продажба ще бъде 40 лв., седмица преди концерта - 45 лв., а на място и в деня на събитието - 50 лв.

Public Enemy, със своя характерен тежък саунд и солидна дискография, са сред най-видните и все още актуални представители на олдскуул и хардкор хип-хопа. Те са световно популярни не само в средите на собствения си стил. В част от песните им и особено колаборациите им с банди като Антракс например, намират място и тежките китарни рифове. Групата, създадена още през 1982 г. в Лонг Айлънд, Ню Йорк, е позната още с политическата си ангажираност, критиката към медиите и активните интереси по въпросите за афро-американското общество.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !