Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия разби конкуренцията с нов имидж

отпечатай новината

01.11.2010 12:40 | Видян 17386 пъти | Гласували 1

Анелия разби конкуренцията с нов имидж

Звездата на Пайнер излезе на сцената на култовото столично заведение Биад  в перфектна форма, с което предизвика възхищението на многобройната публика. Анелия се появи пред почитателите си в стилен черен тоалет, който подчертаваше още повече изваяните й стегнати форми. Певицата представи хитовия си репертоар, както и най-новото си парче „Раздялата”, чието видео премиера се очаква до броени дни.

От както е с променен външен вид, Анелия буди завистта на колежките си, мълви се из поп фолк средите. Със завръщането си от Америка, изпълнителката направи коренна промяна в имиджа си и от брюнетка мина в лагера на червенокосите. Освен това певицата е започнала да спазва специален хранителен режим, отговарящ на кръвната й група. Събирайки комплименти за тялото си, Анелия, сподели, че се храни основно с риба и месо - пилешко и телешко. „Не гладувам, върл противник съм на драстичните диети, които имат кратковременен резултат.

Поддържам форма с фитнес няколко пъти седмично. От скоро си правя и антицелулитни процедури, много съм доволна, дават невероятен резултат. ” Изпълнителката смята, че постоянството е най-важното в борбата с килограмите и за това се стреми да отслабва постепенно, за да  няма йо-йо ефект.„Важен е и начинът ти на живот. Когато всяка вечер си  на участие е трудно да спазваш специален режим. Затова след  изява веднага се прибирам, за да се наспя. Няма по пълноценен сън от нощния!”, заключава фолк дивата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !