На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Ани е сама, да застанем до нея!!!

отпечатай новината

02.11.2010 14:40 | Видян 2950 пъти

Ани е сама, да застанем до нея!!!

Ангелина Валентинова Конярска е само ва 25 години без родители, а наскоро почива и брат й. Преди известно време лекарите й поставят диагноза “Некроза на тазобедрената става”. В момента Ани не може да се движи самостоятелно и е на легло, тя е абсолютно сама без приятели, тъй като се е затворила в себе си и е загубила желанието си да общува.

Ани се нуждае от 2 операции, за да ...се изправи отново на крака. Благодарение на вестник “За Люлин” средствата за първата операция са събрани, но за да бъде осъществена и втората трябва да се съберат още 8000 лева.


С цел да й помотнем 2ТЦ на БМЧК организира благотворителен концерт под надслов “Ани е сама, да застанем до нея”, който ще се проведе в сградата на 79то училище “Индира Ганди” в Люлин на 2ри ноември (вторник) от 6 часа вечерта. Билета ще бъде с минимална стойност 2 лева, като всеки, който иска може да дари допълнителна сума.
На събитието ще свирят 2 младежки групи “Resonance” и “La Boss”, "The Dog Squad", "Knas", "V'S Dance", "PHTA", ще имаме соло изпълнение и балет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !