Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Интервю със сянка

отпечатай новината

04.11.2010 12:44 | Видян 3015 пъти | Гласували 1

Интервю със сянка

Последните дни раждат интересен ФЕНОМЕН. Става дума за жанра интервю със сянка. Труд например ни удостои с учудваща поява на човек Х, представен със силует, без да е престъпник или таен агент. Той възпроизведе в “интервю” невчесани мисли, които по-рано бяхме чели в съобщение на незаконен директор на петролна компания, в което се спестява поне половината от истината, ако не цялата, както е известна от изнесените в Супер 19’ факти.

Четохме и интервю с Петя Славова в Уикенд, което впечтлява с няколко неща. Не говорим за оправданието накрая, че изобщо е дала това интервю. Нито, че признава всичко, което вече сме писали за нея, понеже няма как да излъже, че не е вярно. Открояваме обаче една нейна неточност, която властите като нищо могат да обърнат срещу нея.

Дамата твърди, че руският й сват бил платил сватбата на дъщеря й. Питаме се как ли човекът е пренесъл 350 000 евро през границата, декларирал ли ги е, как са отчетени впоследствие при заплащането, на кого ?

Супер 19’ отдавна писа сигнал по този повод до когото трябва, за да знаем на кого е издадена фактурата за тържеството. Което е важно. Оказва се, че Славова била организирала сватбата на дъщеря си, за да рекламира родината и да създава “паричен поток” в икономиката.

Като имаме предвид, че близо половината гости не са се явили, бойкотът на банкерите и властта е бил пълен, а яденето и пиенето не е стигнало дори за малцината присъстващи, поне хубавата част от менюто, малко се съмняваме.

Ако обаче се окаже, че платежният документ е издаден на една банка, какво би означавало това?
Ние естествено имаме начин да довършим нещата докрай. Питаме се обаче има ли смисъл. Защото тази Петя Славова от Уикенд е като бледа на сянка на онази Петя Славова, която познавахме като най-богатата и най-стилната българка от нашите класации.

В този смисъл – прочетете историята с Акта 16, дето го няма и според ДНСК, на най-новия й хотел.
И накрая ви молим за извинение за допусната грешка. Оказва се, че Петя Славова е сервирала не в Гемията, както поетично бяхме написали преди няколко седмици, а в кръчма с народняшкото име Гюрлата. То казва много... 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !