Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Секссимволът на Народния с манекенка

отпечатай новината

10.04.2008 12:53 | Видян 4475 пъти | Гласували 1

Секссимволът на Народния с манекенка

Деян Донков и Кристина Милева вече са неразделни. Секссимволът на Народния театър и топмоделът на агенция "Ивет фешън" са потънали в бурната си любов, но не желаят светска суматоха. За разлика от най-нашумелите гаджета в така нареченото светско общество те отказват съвместни интервюта. Има ли ревю, Деян прибира изгората си след финала му и двамата се усамотяват. Засега обаче всеки живее в своята къща, пише Стандарт.
20-годишната красавица, която беше абитуриентка миналата година, беше приета да учи в Милано. Тя обаче се отказа да замине за Италия. Говори се, че е обърнала гръб на академичните науки заради влудяващата си връзка с прочутия актьор. Тя обаче не е зарязала международните си ангажименти като топмодел. След като се завърна от Маями, другата седмица заминава за Париж.
Деян Донков в продължение на години имаше сантиментален роман с колежката си Анастасия Ингилизова. Докато двамата бяха на една и съща сцена във Военния театър, всичко вървеше окей. След това обаче чаровникът отиде в Народния и Ася го изпусна от погледа си. Тя обаче го направи щастлив баща на Деян Донков-младши. Таткото се грижи предано за сина си винаги когато няма репетиции или представление.
Най-култовата му роля и през този сезон остава Дон Жуан.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !