Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Пловдив е в Histeria, полицията вдигната на крак

отпечатай новината

05.11.2010 11:00 | Видян 7060 пъти

Пловдив е в Histeria, полицията вдигната на крак

Перлата в короната на нощния живот в Пловдив – най-новият клуб Histeria отвори врати с пищно парти. Заведението, което се намира във вековната сграда на Сточна гара, побра повече от 500 гости и приятели. Сред VIP гостите бе шефа на  пловдивската полиция – старши комисар Тодор Чонов, който не пропусна да се пошегува с фотографите.

„Вие разрешително имате ли”, попита  със „сериозен” тон комисаря и бързо се вмъкна в новия дом на нощните птици, опитвайки се да избяга от обективите.

Чонов се настани удобно на едно от сепаретата в клуб Histeria, откъдето имаше перфектна гледка към сцената, където момичетата и момчетата от балет „Нова” показаха уникални танци, изпълнени за първи път на сцената на Histeriа. Под хилядите светещи в различен цвят лампи, с чаша шампанско в ръка, гостенките на клуба оглеждаха от главата до петите мускулестите танцьори. Но и мъжете не бяха пренебрегнати.

Момичетата от балет „Нова” ги разгорещиха със страстните си танци. Спиращата дъха красавица, близка приятелка на Коцето, известна още и от рекламата на  риалити шоуто VIP Brother - Ралица Методиева, пък едва не докара до инфаркт мъжете, сред които бе и бившият приятел на Анелия – Мартин, с перфектната си фигура и танци. Този път обаче сексапилната дама не бе с прозрачно бюстие, за жалост на всички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Ромина Андонова в Histeria

Няма коментари към тази новина !