Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ТИХА ДИСКОТЕКА ПРЕДСТАВИ RAZER ORCA™

отпечатай новината

05.11.2010 12:20 | Видян 2334 пъти

ТИХА ДИСКОТЕКА ПРЕДСТАВИ RAZER ORCA™

Моделът бе представен на българския пазар с „тиха дискотека”, където посетителите чуваха парчетата на DJ D и DJ George само през зелените слушалки. Razer Orca Silent Party продължи в малките часове на нощта като всеки посетител на Lollipop успя да изпробва сам новия модел и да се забавлява.

Razer Orca е първият лайфстайл продукт на компанията за гейминг-периферия Razer. Слушалките използват технологичното ноу-хау на марката, като го пренасят в нова сфера – тази на дизайнерските аксесоари. В Razer Orca фокусът пада върху стила, но без с това да се жертва качеството на звука, каквото търсят заклетите меломани.

„Това е първото silent party, което Razer организира в световен мащаб, но мисля, че концепцията особено подхожда на Razer Orca,” обясни Любомир Бабуров, продуктов мениджър на Razer за България. „Искахме да покажем, че марката вече поема в нова посока, като се фокусира и върху лайфстайл, а не само върху чистата гейминг-сфера. Мисля, че хората оцениха идеята и се забавляваха заедно с Razer Orca, което беше и основната ни цел.”

Razer Orca използват технология, сходна с тази на гейминг-хедсета Razer Carcharias. Тук обаче не е поставен микрофон, така че слушалките да могат комфортно да се използват както пред компютъра, така и при следобедна обиколка на магазините или тур на нощните улици. Феновете на музиката могат да разчитат на високо качество на звука с дълбок бас, благодарение на 40-милиметровите високоговорители с неодимови магнити. Честотният диапазон на Razer Orca от 15 Hz до 21 000 Hz покрива целия диапазон на човешкото ухо за по-добро звучене.

Дизайнът в ярко-зелен цвят ще отличи притежателите на Razer Orca в тълпата – въпреки че оттенъкът не е за всеки, той е разработен с фокус върху тези, които не се страхуват да бъдат различни. Удобните уплътнения осигуряват комфорт, дори ако носите Razer Orca няколко часа. Същевременно те изолират външните шумове, така че слушателят да се фокусира единствено върху музиката. Моделът се продава с меки велурени уплътнения, но като добавка се предлагат и кожени наушици.

Текстилната оплетка на кабела спестява досадните заплитания и го предпазва от повреди. В комплекта е включен удължител за компютър, който да се остави директно в аудио-входа на машината за лесно използване както за игра, така и за музикалния плейър. Razer Orca има 2-годишна гаранция, която покрива дори сменяемите уплътнения на слушалките. Моделът вече се предлага в големите търговски вериги за електроника.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !