Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Нов сутрешен блок!

отпечатай новината

09.11.2010 12:20 | Видян 5025 пъти | Гласували 1

Нов сутрешен блок!

От понеделник, 15 ноември, националната ефирна телевизия ТВ7 стартира напълно обновения си сутрешен блок, който ще носи името „БОДИЛНИК”.  Негови водещи ще са популярният журналист Николай Бареков, Ива Стоянова, която доскоро водеше публицистично предаване в ефира на ББТ и бившата адреналинка Жана Танева.

Новият сутрешен блок на ТВ7 ще включва тематика, касаеща актуални политически и социални проблеми, новини на всеки кръгъл час, както и рубрики, посветени на културния и светски живот у нас.
Един от основните акценти в „БОДИЛНИК” ще бъде рубриката на Николай Бареков, наречена „Гореща точка”. Тя ще стартира всеки делничен ден от 8.10 ч. и ще се реализира чрез пряко включване от специалното студио на сутрешния блок на ТВ7, намиращо се в центъра на София.

„Рубриката „Гореща точка” ще съдържа всичко най-добро, което зрителите помнят от досегашните ми изяви, но нещата ще се случват с още повече динамика, с много живи връзки, интересни гости и разбира се – това ще е мястото, където ще се „раждат” новините на деня”, заяви Николай Бареков, директор на дирекция „Новини и актуални предавания” в ТВ7.

В ролята на основен водещ в сутрешния блок на ТВ7 ще влезе журналистката Ива Стоянова. Тя ще прави преглед на печата всяка сутрин и ще води разнообразни модули от предаването, заедно с гост-водещи.
Жана Танева, която зрителите познават от изявите й като адреналинка в шоуто „Господари на ефира”, ще се представи в изцяло ново амплоа като водеща на минутите за култура след 9 ч. В петъчния ден тя ще има и своя самостоятелна рубрика, наречена „Сладки приказки”, посветена на светските новини и събития у нас.

Освен с изцяло нова концепция и водещи, новият сутрешен блок на ТВ7 ще стартира и с напълно обновени декори, музикално оформление и нова опаковка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !