Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Тежки 24 часа на пътя за Ивена

отпечатай новината

09.11.2010 17:40 | Видян 7448 пъти

Тежки 24 часа на пътя за Ивена

Ивена стана жертва на два пътни инцидента за по-малко от денонощие. В навечерието на празника Св. Архангел Михаил певицата пътувала към Варна за участие. На магистралата между Велико Търново и Шумен обаче констатирала, че има проблем с колата. Оказало се, че е счупила джанта и се наложило пътна помощ да я превози до морската столица.

Като истински професионалист Ивена с нищо не показала на дошлите да се забавляват в заведението, в което гостувала, че са я сполетели несполуки. Тя  направила страхотен купон, който продължил до сутринта. След това обаче веднага се заела да търси сервиз, където да смени джантата, за да може да се прибере в София. Певицата била поела ангажимент да даде интервю за вестник ''Седмичен труд'' заедно с Джина Стоева същия ден.

За да не закъснее, изпълнителката на ''Ара мюзик'' изобщо не се отбила до вкъщи, за да си остави багажа, и направо се насочила към редакцията на вестника, без да е спала и минута дори. Паркирала в локалното платно на бул. ''Цариградско шосе'', точно срещу Националната художествена академия и се отправила към полиграфическия комбинат ''Д. Благоев''.

След интервюто обаче я чакала неприятна изненада. Едното задно стъкло на автомобила й било разбито. Певицата била оставила на седалката всичко от участието й предната вечер, тъй като багажникът й бил зает от счупената джанта. Крадците отмъкнали лаптоп със синбеците на песните й, два сценични тоалета, един чифт маркови ботуши и куфарче със скъпи гримове и козметика.

След първоначалния шок, Ивена заключила, че все пак загубите са само материални и на християнския празник трябва да е благодарна, че се е отървала жива и здрава от инцидентите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !